banner.png

Sistem Analisa Kompetensi ICT untuk Guru dan Pentadbir

Last Updated on Wednesday, 25 September 2013 Written by Haji Ismail Haji Yahaya

 Ujian ini merupakan komponen di dalam Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013-2025. Semua Pegawai Perkhidmatan Pendidikan WAJIB menjawab semua soalan secara atas talian (online) mengikut tempoh masa yang ditetapkan iaitu mulai 27 September - 2 Oktober 2013. Sila baca arahan ini sebagai panduan pada pautan LAMPIRAN di bawah.

Klik pautan ini untuk mulakan ujian; http://ict-kpm.azurewebsites.net/

Makluman:
* Sekiranya mempunyai masalah semasa "Log Masuk" sila hubungi HELPDESK di talian 03-77310327 atau di email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Mesyuarat Agung PIBG 2015 akan diadakan pada 22 Januari 2015 di Dewan Bestari SMK Felda Besout bermula pukul 2.30 petang.Majlis dimulakan dengan ucapan Perasmian yang akan dilakukan oleh Dato' Seri Ong Ka Chuan. Selepas tamat mesyuarat, ibu bapa pelajar akan berjumpa guru kelas untuk Majlis Interaksi dan berakhir dengan Penyampaian Wang Bantuan Khas Awal Persekolahan. Semua ibu bapa dan penjaga pelajar dijemput hadir.
News2
Friday the 4th. Copyright © 2012 http://www.smkbesout.edu.my/ All Rights Reserved. | Home | Joomla 3 Templates Joomlaskins